Despre Noi

PRO INSTALATOR este o firmă specializată în lucrările de instalaţii, în special instalaţii sanitare, montajul centralelor termice, al instalatiei de incalzire si al caloriferelor, executarea instalatiei de apa curenta, plecand de la alimentare si pana la robinet, precum si a instalatiei de canalizare a unei locuinte.

Firma are sediul central în Ploieşti, strada "Soldat Erou Nicolae Arhip", numarul 7.

Echipa de instalatori realizeaza lucrari in urmatoarele zone si orase:

- instalator Bucuresti

- instalator Ploiesti

- instalator Valenii de Munte

-instalator Prahova

Firma colaborează cu persoane fizice şi juridice, asociaţii de proprietari realizând instalatii si montaje pentru case, vile, apartamente.

Având ca structură o echipă formată din instalatori cu experienta, maiştri şi muncitori calificaţi, PRO INSTALATOR răspunde proiectelor ambiţionase şi exigenţelor clienţilor noştri cu lucrări executate în mod profesional şi cu simţ de răspundere.

* Preţurile sunt negociabile în funcţie de lucrare şi de cerinţele clienţilor noştri.

Lucrări

Montare centrale electrice, pe peleti, pe lemne, pe brichete, pe gaz

Executarea la cheie a instalatiei sanitare a unei bai

Construirea instalatiei de incalzire prin pardoseala

Montajul caloriferelor unei case, vile sau apartament

Realizarea instalatiei de apa curenta de la hidrofor pana la robineti si baterii

Executia instalatiei de canalizare a unei case, vile sau apartament

Servicii

Companie românească, dinamică, cu o componentă profesionistă, adaptabilă cerinţelor şi nevoilor clienţilor săi.

Deţine o gamă variată de soluţii pentru instalaţii sanitare, termice, de apa sau canalizare întalnite în mod curent în construcţii, având metode ce răspund celor mai noi tehnologii din domeniu.

Instalaţii Sanitare

Pro Instalator are ca domeniu de activitate lucrările de instalaţii sanitare şi intreţinere executate cu profesionalism si responsabilitate.

Montaj Centrale Termice

Instalare centrale termice, reparaţii şi intretinere, schimbare vane şi robineţi de trecere, schimbare coloane primare şi secundare, pompe de apă.

Montaj Calorifere

Instalare, reparare sau intreţinere a caloriferelor, schimbare coloane tur si retur, montare incălzire prin pardoseală, pompe de căldură, centrale termice.

Instalare Hidrofoare

Pro Instalator poate instala o gamă largă de hidrofoare şi poate ajuta la alegerea modelului de hidrofor cel mai potrivit necesităţilor şi bugetului.